آقا من میخوام از سرویس ADSL دوتا شرکت به صورت همزمان روی یه کامپیوتر با Windows Server 2003 استفاده کنم و میخوام بعد از گذشت 10 روز یه گزارش از کیفیت هر دوتا شرکت ارائه بدم.حالا میخوام بدون ویندوز خودش برنامه یا سرویسی برا مانیتور کردن پهنای باند داره یا باید از نرمافزار دیگهای استفاده کنم؟
میخوام این چیزها رو داشته باشه.1. یهنای باند لحظهای و عمومی2. حداقل و حداکثر اونها3. ترجیحاً گزارشات رو با نمودار و تاریخ نشون بده4. (من زیاد حالیم نیست ولی) اگه این کیفیت سرویسدهی در پروتکلهای مختلف فرق میکنه این برنامه بتونه همهشون یا حداقل پراستفادههاشون رو به صورت مجزا نشون بده.
خلاصه میخوام یه گزارش تر و تمیز و جامع تهیه کنم. و بعد از اینکه با هر کدوم از شرکتها قرارداد دائم بسته شد هم به صورت ماهیانه از این گزارشات تهیه کنم تا فرق سرویسدهی قبل از عقد قرارداد و بعد از گذشتن خر شرکت از پل هم مشخص باشه.
راستی یه همچین برنامهای وقتی که ما خودمون در حال استفاده از حداکثر پهنای باند نباشیم هم میتونه کارش رو درست انجام بده یا این که سرعت رو به اندازه همون یهخورده استفاده ما ثبت میکنه؟
کسی نمیدونه؟