|
|
|
کارش درسته
        
گروه: کاربران
آخرین بازدید: دیروز 09:08:20
پست ها: 1,996,
بازدید ها: 2,906
|
|
اول منبع
درس امروز به درد خلافکارها میخوره. یا لااقل اونهایی که خودشون جرات اینجور خلافها رو ندارن ولی بدشون نمیاد روی دیگران امتحان کنن.
مواد لازم برای خالکوبیداندن: یک عدد آدم پوست کنده  یک عدد عکس مناسب برای خالکوبی. اگه از این عکسها ندارید، کافیه توی گوگل دنبال Tattoo Flash بگردید و بروید داخل قسمت عکسهای گوگل. (جالبه که کلمه Tattoo هم ف ی ل ت ر شده. ولی بد نیست به جای Tattooی به هم چسبیده Tattooی به هم نچسبیده بنویسید - گرفتید چی شد؟) یک عدد من برای نوشتن مطلب
اگه همه مواد رو دارین، فتوشاپ رو راه بندازید. آدم پوست کنده رو در فتوشاپ باز کنید. عکس مورد نظر برای حک کردن به عنوان خالکوبی را باز کنید. دور عکس خالکوبی رو با ابزار Lasso Tool ببرید و بعد اون رو کپی (CTRL+C) کنید.
حالا بر روی آدم بروید و دکمه (CTRL+V) رو بزنید. اینطوری یک لایه جدید تشکیل میشه که حاوی عکس خالکوبی مورد نظر است. این لایه رو جابجا کنید تا بر روی محلی که میخواهید ظاهر شود قرار گیرد. اگه لازمه با ابزار Free Transform یا (CTRL+T) اون رو تغییر شکل یا تغییر اندازه بدین. حالا برگه Layer Properties رو انتخاب کنید و از کارد بالا و سمت چپ این قسمت (که انواع Blending Mode ها رو داره و الان روی Normal هست، گزینه Multiply رو انتخاب کنید. یک نگاهی به عکس بیاندازید ببینید چطوری شده. اگه لازمه مقدار Opacity رو هم مقدار کم کنید تا خالکوبی طبیعی تر به نظر برسه. دو تا عکس زیر رو مقایسه کنید. برای بهبود نور و رنگش، یک لایه تنظیمی Levels بهش اضافه کردم و یک کم باهاش ور رفتم.
|
|
|
|