اخبار - سخت افزار
      

 
Persian Forum Network - Try to be a Professional
صفحه نخست .:.  کاربران .:.   .:. تقویم  .:. کاربران آنلاین
خوش آمدید میهمان ( ورود | ثبت نام )
  /     /  


«««23456»»»

اخبار - سخت افزار باز / بسته
نویسنده
پیغام
ارسال شده در تاریخ چهار شنبه 13 دی 1385 - 8:24 صبح


کارش درسته

کارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درسته

گروه: مدیر ارشد
آخرین بازدید: دوشنبه 24 تیر 1387 - 2:59 بعدازظهر
پست ها: 1,980, بازدید ها: 1,994







ASUS مادربردی ویژه Overclock عرضه كرد
مادربرد های سری Commando شرکت ASUS ویژه آورکلاک در اولین آزمایش موفق به دستیابی به سرعت ۲۲۸۰ مگاهرتز برای گذرگاه پردازنده Core2 شدند.




كمپانی Asustek یكی از بزرگترین تولید‌كنندگان مادربرد در دنیا، مادربرد جدید خود را به نام Commando معرفی كرد كه در قابلیت overclocking فوق‌العاده‌ای دارد به طوری كه گفته شده این مادربرد تا دو برابر قابلیت افزایش سرعت گذرگاه پردازنده‌های Core 2 اینتل را دارد.


 


Commando بر پایه چیپ‌ست intel P965 به همراه پل‌جنوبی ICH8R برای پردازنده‌های Core 2 و سایر پردازنده‌های سوكت 775 اینتل طراحی شده است. این مادربرد حداكثر تا 8 گیگابایت حافظه DDR2 دوكاناله را پشتیبانی می‌كند همچنین دارای دو شیار PCI Express X16 ، شش پورت Serial ATA-II با قابلیت‌های متنوع RAID ، صدای 8 كاناله مبتنی بر تراشه كدك ADI 1988b و از همه جالب تر مدار تغذیه پردازنده 8 فاز می‌باشد.


ASUS%20Commando

ویزگی اصلی این‌ مادربرد در قابلیت‌های Overclocking و پتانسیل‌های افزایش سرعت پردازنده‌ی آن خلاصه شده است. Asustek نوید این را داده است كه كاربران مشتاق با Commando می‌توانند ركورد‌های Overclocking جدیدی را ثبت‌كنند در این اظهارات آمده است: « Commando توانایی Overclocking خارق‌العاده‌ای را برای افزایش عملكرد دارد با اعمال تكنیك‌های مهندسی متعددی بر روی این مادربرد فركانس‌های پایدار 2280 مگاهرتز برای گذرگاه پردازنده و 1300 مگاهرتز برای حافظه در این مادربرد دست‌یافتنی می‌باشد.»


 


از آنجا كه چیپست P965 در كلاس چپ‌ست‌های گران قیمت اینتل قرار ندارد پیش‌بینی می‌شود كه Commando با قیمت مناسبی وارد بازار شود ، قیمت رسمی این مادربرد هنوز اعلام نشده است ، همچنین به زمان عرضه گسترده آن در بازار اشاره ای نشده است .


 


پس از مادربرد Crosshair و Striker Extreme میتوان Commando را سومین مادربرد كمپانی Asus دانست كه شیوه سنتی نام‌گذاری مادربرد‌ها در آن رعایت نشده است، در این شیوه سنتی نام مدل تمامی مادربردهای سوكت 775 با حروف P5 و حروف ادامه نام مدل، برگرفته‌ای چیپست‌مادربرد هستند.


 منبع:sakhtafzar.com








پست شماره 71196
تبلیغات
ارسال شده در تاریخ چهار شنبه 13 دی 1385 - 8:27 صبح


کارش درسته

کارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درستهکارش درسته

گروه: مدیر ارشد
آخرین بازدید: دوشنبه 24 تیر 1387 - 2:59 بعدازظهر
پست ها: 1,980, بازدید ها: 1,994
عرضه حافظه‌های DDR3 در سال 2007.
پهنای باند بالاتر و مصرف انرژی کمتر از جمله خصوصیات حافظه‌های DDR3 می‌باشند.


حافظه‌های DDR3 در سال 2007 به بازار عرضه خواهند شد.


حافظه‌های DDR3-800 و DDR3-1066 در نیمه اول سال 2007 و حافظه‌های DDR3-1333 و DDR3-1600 در نیمه دوم سال 2007 عرضه خواهند گردید.



حافظه‌های DDR3 در ابتدای عرضه بیش از 50% گرانتر از DDR2 خواهند بود و کمتر از 10% سهم فروش بازار را شامل خواهند ‌شد. در سال 2008 تقریبا هم قیمت با DDR2 خواهند گردید و حدود 20% سهم بازار را شامل خواهند ‌شد و در سال 2009 بیش از نیمی از فروش بازار را تصاحب خواهند کرد.



پیش‌بینی%20فروش%20و%20قیمت%20حافظه‌های%20DDR3%20در%20چند%20سال%20آینده


پیش‌بینی فروش و قیمت حافظه‌های DDR3 در چند سال آینده


 


حافظه‌های DDR3 فرکانس و پهنای باندی تا دو برابر DDR2 دارا می‌باشند.



مقایسه%20پهنای%20باند%20حافظه‌های%20DDR3%20نسبت%20به%20دیگر%20انواع%20حافظه


مقایسه پهنای باند حافظه‌های DDR3 نسبت به دیگر انواع حافظه


 


حافظه‌های DDR3 مصرف انرژی کمتری (حدودا 30% کمتر) نسبت به DDR2 دارا هستند که نتیجه کاهش ولتاژ از 1.8 به 1.5 ولت می‌باشد.



مقایسه%20مصرف%20انرژی%20حافظه‌های%20DDR3%20نسبت%20به%20DDR2
مقایسه مصرف انرژی حافظه‌های DDR3 نسبت به DDR2


 


قرار است در حافظه‌های DDR3 سنسور حرارتی تعبیه گردد.


 


نمایی%20از%20یک%20حافظه%20DDR3%20در%20حال%20کار%20با%20چیپست%20Bearlake-P
نمایی از یک حافظه DDR3 در حال کار با چیپست Bearlake-P


منبع:sakhtafzar.com







پست شماره 71197
ارسال شده در تاریخ شنبه 23 دی 1385 - 5:55 بعدازظهر


کسی به گرد پاش نمیرسه

کسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسه

گروه: کاربران
آخرین بازدید: پنج شنبه 4 مرداد 1386 - 2:41 بعدازظهر
پست ها: 764, بازدید ها: 764
ASUS مادربردی ویژه Overclock عرضه كرد



كمپانی Asustek یكی از بزرگترین تولید‌كنندگان مادربرد در دنیا، مادربرد جدید خود را با نام Commando معرفی كرد كه قابلیت overclocking فوق‌العاده‌ای دارد به طوری كه گفته شده است این مادربرد تا دو برابر قابلیت افزایش سرعت گذرگاه پردازنده‌های Core 2 اینتل را دارد.



Commando بر پایه چیپ‌ست intel P965 به همراه پل‌جنوبی ICH8R برای پردازنده‌های Core 2 و سایر پردازنده‌های سوكت 775 اینتل طراحی شده است. این مادربرد حداكثر تا 8 گیگابایت حافظه DDR2 دو كاناله را پشتیبانی می‌كند همچنین دارای دو شیار PCI Express X16 ، شش پورت Serial ATA-II با قابلیت‌های متنوع RAID ، صدای 8 كاناله مبتنی بر تراشه كدك ADI 1988b و از همه جالب تر مدار تغذیه پردازنده 8 فاز می‌باشد.



ویژگی اصلی این‌ مادربرد در قابلیت‌های Overclocking و پتانسیل‌های افزایش سرعت پردازنده‌ی آن خلاصه شده است. Asustek نوید این را داده است كه كاربران مشتاق با Commando می‌توانند ركورد‌های Overclocking جدیدی را ثبت‌كنند در این اظهارات آمده است: "Commando توانایی Overclocking خارق‌العاده‌ای را برای افزایش عملكرد دارد. با اعمال تكنیك‌های مهندسی متعددی بر روی این مادربرد فركانس‌های پایدار 2280 مگاهرتز برای گذرگاه پردازنده و 1300 مگاهرتز برای حافظه در این مادربرد دست‌یافتنی می‌باشد."



از آنجا كه چیپست P965 در كلاس چیپ‌ست‌های گران قیمت اینتل قرار ندارد پیش‌بینی می‌شود كه Commando با قیمت مناسبی وارد بازار شود. قیمت رسمی این مادربرد هنوز اعلام نشده است، اما پیشبینی می شود قیمت تقریبی این مادربرد 260 دلار و تاریخ ارائه آن اواخر ماه ژانویه امسال باشد.



پس از مادربرد Crosshair و Striker Extreme میتوان Commando را سومین مادربرد كمپانی Asus دانست كه شیوه سنتی نام‌گذاری مادربرد‌ها در آن رعایت نشده است، در این شیوه سنتی نام مدل تمامی مادربردهای سوكت 775 با حروف P5 و حروف ادامه نام مدل، برگرفته‌ای چیپست‌مادربرد هستند.    http://www.winbeta.net/



زندگی مثل شطرنج میمونه ..... اگه بازی بلد نباشی همه می خوان یادت بدن ...

ولی اگه خوب بازی کنی همه می خوان شکستت بدن
پست شماره 71198
ارسال شده در تاریخ شنبه 23 دی 1385 - 6:34 بعدازظهر


غوره نشده مویز شده

غوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شدهغوره نشده مویز شده

گروه: کاربران
آخرین بازدید: جمعه 25 خرداد 1386 - 4:41 بعدازظهر
پست ها: 64, بازدید ها: 64
كارتی كه دارای دو چیپ X1950PRO هست توسط شركت ASUS معرفی شد

 





شركت ASUS  اقدام به كارت جالبی كرده .این كارت دارای 2 چیپست ATI X1950PRO میباشد این كارت دارای سیستم خنك كننده خوبی هست. نكته جالب این كارت شباهت های این كارت با NVIDIA GEFORCE 7950GX2 هست. این كارت از قابلیت كراس فایر پشتبانی نمیكند ولی با وجود 2GPU قوی X1950PRO كه بصورتی كاملا شبیه كراس فایر كار میكنند عملا احتیاجی به كراس فایر نیست. نمونه این كارت رو شركت سفایر تولید كرده است. سرعت هر یك از هسته های این كارت 581 مگاهرتز میباشد و حافظه این كارت در سرعت 1404 مگاهرتز كار میكند و هر هسته دارای 256MB حافظه از نوع DDR3 هست.


 




پست شماره 71199
ارسال شده در تاریخ سه شنبه 1 اسفند 1385 - 6:18 بعدازظهر


کسی به گرد پاش نمیرسه

کسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسه

گروه: کاربران
آخرین بازدید: دیروز 19:48:03
پست ها: 969, بازدید ها: 1,036

 سامسونگ اولین نمایشگر LCD با قابلیت پخش دو طرفه را تولید كرد




1 اسفند 1385 - آی تی ایران - اولین نمایشگر LCD با قابلیت نمایش همزمان دو تصویر مختلف در دو سوی آن توسط شركت سامسونگ طراحی و تولید شد.

یون– جین– هوك رئیس اجرایی بخش تولید LCD موبایل های شركت سامسونگ با اعلام این خبر افزود: در این محصول جدید و پیشرفته می توان دو پنل نمایش را به جای یك پنل جایگزین كرد، حتی اگر ضخامت موبایل تولید شده یك میلیمتر باشد.

به گفته وی این نمایشگرقادر به نشان دادن تمام داده ها واطلاعاتی تصویری می باشد. وی معتقد است: یكی از اهداف تولید این محصول جدید تعهد شركت سامسونگ به منظور تولید محصولاتی نوین و پیشرفته برای مشتریان اشت. وی اظهار داشت با توجه به مشخصات منحصربه فرد این محصول پیش بینی می شود ورود آن از نیمه دوم سال 2007 به بازار با استقبال گسترده ای روبرو شود.

یون- جین- هوك اظهار داشت: استفاده از یك نمایشگر برای نمایش دو تصویر در بیرون و داخل گوشیهای موبایل به سازندگان اجازه می دهد با حذف نمایشگر داخلی از فضای ایجاد شده برای گنجاندن قابلیت های جدید تر و بهتر دیگری استفاده نمایند.

وی می گوید: این نمایشگر كه برای اولین بار توسط شركت سامسونگ تولید شده دارای ابعاد 2/2 اینچ و كیفیت تصویر 240*320 پیكسل جهت استفاده در تلفن های همراه است.

رئیس اجرایی بخش تولید LCD موبایل شركت سامسونگ در ادامه افزود: ساخت این LCD كه قابلیت پخش دو طرفه نمایشگر را دارد نشان دهنده توسعه تكنولوژی تولید صفحه نمایش موبایل در جهان است.

شایان ذكر است شركت سامسونگ الكترونیك تولید كننده جهانی نیمه رسانا، دستگاه های مخابراتی و رسانه های دیجیتالی است كه در سال گذشته میلادی فروش آن 7/56 میلیارد دلار آمریكا و درآمد خالص آن نیز 5/7 میلیارد دلار آمریكا بود.

 









پست شماره 71200
ارسال شده در تاریخ سه شنبه 1 اسفند 1385 - 6:27 بعدازظهر


کسی به گرد پاش نمیرسه

کسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسهکسی به گرد پاش نمیرسه