|
|
|
ریش سفید سایت
        
گروه: مدیر انجمن
آخرین بازدید: امروز 15:11:45
پست ها: 2,848,
بازدید ها: 4,388
|
|
|
از هفته گذشته بازاریان و متصدیان امر واردات غیر رسمی گوشی توانستهاند
با تعویض «آی سی» گوشیهای نوكیا تنها با هزینه 300 هزار ریال، گوشیهای
قاچاق نوكیا را قابل استفاده در شبكه ارتباطات سیار كنند.
|
|
|
|
|
ریش سفید سایت
        
گروه: مدیر انجمن
آخرین بازدید: دیروز 23:40:29
پست ها: 2,920,
بازدید ها: 4,271
|
|
|
و در ادامه:
یك مقام آگاه به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: تا پیش از این گوشیهای سونی اریكسون قابلیت تغییر شماره سریال را داشت كه اكنون نوكیا به جمع این گوشیها افزوده شده است.
این مقام آگاه تاكید كرد: در این بین این وارد كنندگان رسمی گوشی هستند كه متضرر خواهند شد. البته مصرف كنندگان نیز از خدمات پس از فروش بیبهره میمانند.
وی در خصوص تعرفه واردات گوشی تلفن همراه نیز تصریح كرد: در بهمن ماه سال گذشته دولت با كاهش تعرفه واردات موافق بود ولی بنا به مخالفت وزارت صنایع و برای تولید گوشی در كشور این امر امكانپذیر نشد.
وی اضافه كرد: متاسفانه با وجود به بازار آمدن چندین مدل از گوشیها مونتاژ ایران به بازار مردم تمایل چندانی به خرید این گوشیها نشان ندادهاند.
این مقام آگاه گفت: با توجه به فعالیت بیش از 6 میلیون گوشی قاچاق تلفن همراه و پر شدن فضای رجیستر (ثبت شماره سریال) شركت ارتباطات سیار باید فكر جدی برای تعرفه واردات گوشی تلفن همراه كرد.
وی گفت:شركت اربتاطت سیار اقدام به الحاق ظرفیت White Gray در شبكه خود برای ثبت شماره سریال گوشی كرد كه این موضوع نیز توانست ظرفیت موجود قبلی را تا میزان دو میلیون ركورد افزایش دهد ولی با توجه به واگذاری هفت میلیون سیم كارت در طول سال گذشته و واگذاریهای قبلی، رقم مشتركان به بیش از 16 میلیون شماره رسیده و در حال حاضر امكان ثبت سریال و اجرای مصوبات ستاد وجود ندارد.
وی افزود: با محدود شدن و عدم ثبت سریال گوشی و جعل سریال گوشی در كشور، تاكنون بیش از 6 میلیون سریال تكراری شناسایی شده است.
این مقام آگاه گفت: با توجه به پر شدن ظرفیت تجهیزات EIR (فضای ثبت سریال گوشی همراه) موجود شبكه كه از دو شركت نوكیا و زیمنس است در اوایل اسفند سال گذشته مشخصات فنی تجهیزات مورد نیاز برای افزایش ظرفیت EIR به چندین شركت چون زیمنس، نوكیا و ZTE ارسال شد.
وی اظهارداشت: در یك مورد شركت ZTE چین پیشنهاد كرده در صورت برطرف كردن اشكالات در مدت یكسال تجهیزات مورد نیاز را تامین میكند كه 40 میلیون یورو هزینه خواهد داشت.

|
|
|
|
|
زده به سیم آخر
        
گروه: کاربران
آخرین بازدید: شنبه 2 تیر 1386 - 5:46 بعدازظهر
پست ها: 368,
بازدید ها: 368
|
|
این بود خبرهای امروز
robahpire@yahoo.co.nz
|
|
|
|
|
تازه اول راهه
        
گروه: کاربران
آخرین بازدید: چهار شنبه 30 آبان 1386 - 8:58 بعدازظهر
پست ها: 1,
بازدید ها: 1
|
|
|
سلام من امروز یه گوشی d900 samsong دیدم قیمتش ارزون بود چون چنج بود حدود 155 تومن میشه بگین اگه بگیرمش ممکنه با چه مشکلاتی برخورد بگنم؟
man_642007-11-14 17:53:29
مرق باق ملکوطم تیم عز آلم خاک
چند روزی قفسی یاخته اند از بدنم
|
|
|
|
|
ریش سفید سایت
        
گروه: مدیر انجمن
آخرین بازدید: دیروز 23:40:29
پست ها: 2,920,
بازدید ها: 4,271
|
|
با هیچ مشکلی!!
فقط ببین سالمه و پکش هم ماله خودشه!!
اگر هم دیدی با سیمِت بالا نمیاد، می پری مترو بهارستان از اونجا هم بازار شام علاالدین، با یه دو سه تومن حل میشه.
از ایستگاه های دیگه هم میتونی بری. با اتوبوس هم را داره.
من پیاده هم رفتم

|
|
|
|